Spalletti: Totti ne voli moje odluke
EPA

Trener Rome nakon pobjede

Spalletti: Totti ne voli moje odluke

  Junak u sinoćnjoj pobjedi Rome nad Torinom bio je legendarni Franscesco Totti. 

Vučica je u okviru 34. kola italijanske Serije A  na svom Olimpicu savladala Torino rezultatom 3:2, a najveće zasluge za ovaj trijumf pripadaju Francescu Tottiju koji je kao rezervista donio preokret i pobjedu.

"Ovo je ključna pobjeda, pogotovo ako pogledate ostale rezultate. Totti je napravio ono što sam tražio od njega, a naježio sam se kada sam čuo 'vrisak' navijača nakon njegovog gola", kazao je Luciano Spalletti i potom nastavio: 

"Kada je Totti na terenu, cijeli stadion je iza nas pa i ostale igrače podigne ta atmosfera. Znam da on ne voli moje odluke, ne znam možemo li uravnotežiti tim, ali pokušat ćemo. Ja sam trener i moram ostati vjerodostojan. Ne smijete zaboraviti da sam stigao usred sezone da riješim probleme i moram nametnuti neka svoja pravila", dodao je trener Rome. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za kraj dodajmo da su protiv Torina naši Edin Džeko i Miralem Pjanić ušli sa klupe, dok je Ervin Zukanović presjedio utakmicu. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi