Spalletti: Znam da jedva čekate da odem!

Trener Rome u sukobu sa medijima

Spalletti: Znam da jedva čekate da odem!

Nakon preokreta i pobjede nad Sassuolom, zanimljivo je bilo na press konferenciji, gdje je trener Rome Luciano Spalletti imao burnu raspravu sa predstavnicima medija.

Spalletti je istakao da mnoge medije više zanimaju stvari van fudbala nego ono što se odvija na terenu.

Trener rismkog kluba je bio izuzetno frustriran konstantnim pitanjima koja se tiču njegovog mogućeg odlaska kao i pisanja medija kako je u stalnom kontaktu sa čelnicima Rome ali i drugih timova, te da ugovora svoj novi trenerski angažman.

"Sudite mi izvana, o tome šta ja pričam sa ljudima koje viđam svaki dan. Vi ne znate o čemu mi pričamo. Ove stvari koje se pojavljuju u rimskim novinama nisu tačne. Ako želite, poslaću vam sve moje poruke i telefonske pozive kako bi vi imali jasnu sliku o čemu mi razgovaramo", komentirao je Spalletti pisanja o njegovim sastancima sa predsjednikom rome Pallottom, navode italijanski mediji.

Dodao je Spalletti da će od sada sa medijima razgovarati samo o fudbalu, te da neće odgovarati na ostala pitanja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovdje me vrijeđaju. Ako je lakše neću uopšte dolaziti na press konferencije. Znam da neki od vas jedva čekaju da odem, da se napiju od sreće", završio je Spalleti, prenosi Goal.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi