Spallettija upitali za Škriniara, pa dobili neobičan odgovor

"Da sam Real, da sam Barca..."

Spallettija upitali za Škriniara, pa dobili neobičan odgovor

Inter je ove sezone konačno najavio povratak na evropsku scenu, jer njegovi rezultati u Ligi prvaka govore da je ovaj tim stasao da se, ako ništa, ravnopravno nosi sa najvećim ekipama Evrope.

Sinoć je Inter remizirao sa Barcelonom odigravši 1:1 na Meazzi. Gol je, naravno, postigao Mauro Icardi, ali je oduševio i stoper Milan Škriniar (23) koji igra fantastično drugu sezonu zaredom.

Škriniara već neko vrijeme traže veliki evropski klubovi, a trener Intera smatra da je Slovak vrlo skup.

"Pitate me koliko košta Škriniar? Vrijedi 100 miliona eura, plus bakšiš. Da sam na mjestu Barcelone, za njega bih ponudio 100 miliona eura i 20 miliona bakšiša, a da sam na mjestu Real Madrida, dao bih 40 miliona bakšiša", zanimljiv je bio komentar Interovog trenera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Slovački reprezentativac je u Inter stigao iz Sampdorije za 34 miliona eura, a za sada je opravdao svaki cent koji je uložen u njega.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi