Icardi spasio Inter protiv Barce, Kane junak Spursa, remi Napolija i PSG-a
Barcelona je povela golom rezerviste Malcolma, ali je Icardi kao i mnogo puta do sada u završnici spasio Inter poraza, dok je Kane Totttenham ostavio u igri za osminu finala

Liga prvaka

Icardi spasio Inter protiv Barce, Kane junak Spursa, remi Napolija i PSG-a

E. Škorić

Ovaj utorak bio je rezervisan za mečeve Lige prvaka, a neki su nam ponudili puno uzbuđenja bez obzira na konačne rezultate.

U Milanu, naprimjer, nije bilo puno pogodaka u duelu Intera i Barcelone, tek dva u finišu, no itekako je bilo uzbuđenja. Barca je bez Lionela Messija bila bolja od domaćeg tima, ali sjajni Samir Handanović je zaustavljao sve pokušaje gostiju, sve do same završnice.

Suarez, Coutinho i Dembele zadavali su puno problema odbrani Intera i kada oni nisu uspjeli, uspio je rezervista Malcolm u 83. minuti. Ipak, u 87. minuti sjajni Icardi pronalazi put do Ter Stegenove mreže za slavlje i vrijedan bod Intera.

Tottenham je u Londonu poslije velikog preokreta slavio protiv PSV-a (2:1). Tim iz Eindhovena je golom De Jonga poveo već u drugoj minuti, da bi tek u 78. Harry Kane pogodio za 1:1, a isti igrač je u 89. donio velika tri boda londonskom klubu.

Barca poslije četiri kola ima 10, bodova, Inter sedam, Tottenham ima četiri, PSV jedan bod.

Zanimljiv duel odigrali su Napoli i PSG, a on je na kraju završen rezultatom 1:1, no ove ekipe mogu da budu zadovoljne činjenicom da je prethodno Zvezda napravila senzaciju i srušila Liverpool.

PSG je poveo golom Bernata u završnici prvog dijela, ali je Insigne iz penala u 63. minuti postavio konačnih 1:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Napoli i Liverpool imaju po šest, PSG pet, a Crvena zvezda četiri boda.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi