Španci objasnili zašto je Isco na "lud" način proslavio gol

Iza svega stoji emotivna priča

Španci objasnili zašto je Isco na "lud" način proslavio gol

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Real Madrida jučer su u dosta muke na gostujućem terenu savladali Sporting Gijon (3:2) u okviru 32. kola španske La Lige.

Zinedine Zidane je u jučerašnjoj utakmici odmarao Ronalda, Benzemu i još nekoliko fudbalera što mu se moglo osvetiti. Kraljevski klub je do pobjede došao u posljednjim sekundama utakmice kada je mrežu Gijona zatresao Isco.

Nakon pogotka Isco je na neobičan način proslavio ovaj gol. Španska javnost je pomislila da je Isco ovaj gol htio proslaviti kao rock'n'roll zvijezda, no iza svega stoji potpuno druga pozadina. Naime, Isco je ovaj gol posvetio porodici koju je upoznao nekoliko dana prije.

Djevojčica koja navija za Real uspjela je upoznati Isca prije nekoliko dana, te mu je objasnila da su njeni roditelji gluhonijemi. Objasnila mu je kako da jezikom tih osoba kaže "Volim te". Upravo ta proslava Isca je posvećena djevojčici i njenim roditeljima. Bravo, majstore.

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi