14

Komentari (14)

Vienner
Hajde novinari da je sudija vidio i da su ga htjeli kaznit VAR bi se gledo.Liga ne bi bila zanimljiva da je atletiko izvuko remi. Odmah 2 boda prednost ima real ako veceras savlada majorku. I to bi bio kraj prvenstva imali bi pravo na kiks u vidu nerijesenog ishoda
zizu82
Treba zaslužiti ovakav tretman.Messi je Messi i zato mu nekad progledaju kroz prste,al realno je fer igrač i nikad ne glumeta i ne pada tipa Nejmar ili Ronaldo.
YouTalkinToMe
Pa gdje su sada komentari realovaca kmee kmee, kad je sociedad pokraden jedini komentar im je bio kmee kmee, a sad najedanput su mnogo rječiti i sadržajni.
Salihović23
Al kako ni žuti, to mi nije jasno. Kad se sjetim kako je Modrić protiv Celte dobio crveni... I protivnicki igrači se čudili.
user1579264959
Ti poredis Modrica sa Messijem? Znas li to koliko je Ronaldo kartona zasluzio u Realu koje nije dobio
Mehaga
Da je u engleskoj ligi,2 utakmice zabrane odmah,al ovako u spaniji je previse zasticen
Noc123456
Ako je ovo jeziv start,novinari su debili
Noc123456
Jel ti znas sta znaci jeziv start?ovo mu se ne namjerno oslonio na nogu..a to sto si zec nema veze
DamirS
Vidi se da nije namjerno ali ipak neoprezno. Žuti je minimum a neke sudije daju i crveni za ovo.
Śmeker007
Hahahahaha kod njega nikad nije namjerno, prije par godina na Bernabeu, loptu je tad snazno sutnuo prema publici, i sta je dobio ****** al ni to nije bilo namjerno je li, ili protiv Seville faul isto nije namjerno?
m1987
I ja koliko vidim, ne izgleda mi namjerno ali je zaslužio utakmicu jednu pauze.
LOLLOL
Upravu si skazem se. On nikad ne radi namjerno takve poteze. Zbog toga ga i sufije naravno vole jer se ne baca i igra lopte. To protov reala je normalno to su utakmice gdje se igra na smrt! Vi tippvi oko kuce sto sjedite kladite se i pusite travu ne razumijete to, ali jbg zato ste pametni.
Śmeker007
Ma nista ovo nije sta vam je, lik ni kriv ni duzan hahahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.