Španija bruji o jezivom Messijevom startu, sudije kao da ništa ne smiju Argentincu

Nogom nagazio protivnika

Španija bruji o jezivom Messijevom startu, sudije kao da ništa ne smiju Argentincu

Admin Čaušević

U Španiji će ostati vječita dilema ko me su sudije više naklonjene, Realu ili Barceloni. Generalni dojam je da je Madriđani imaju veću naklonost, ali istina je i da Katalonci ne zaostaju. 

Od nastavka La Lige viđeno je niz blago rečeno diskutabilnih situacija, posebno je to bio slučaj na utakmici Real Sociedad - Real Madrid. O (ne)granju rukom Karima Benzeme se polemisalo nekoliko dana.

Međutim, sinoć su na svoje došli oni koji smatraju kako su Barcelona i Lionel Messi ti koji su zaštićeniji i kojim se redovno progleda kroz prste.

Naime, u drugom poluvremenu meča Barcelona - Athletic Bilbao Messi je otvorenim đonom stao na zglob Yeraya Alvareza i tako rizikovao da štoperu Baskijaca nanese tešku povredu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/WaelAliEssa/status/1275542463361568770[/twitter]

Međutim, sudije su imali drugačiji pogled na ovu situaciju pa Argentinac nije ni požutio. Ostao je na terenu i u 71. minuti asistirao Ivanu Rakitiću za pobjedonosni gol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noc123456
Ako je ovo jeziv start,novinari su debili
6 14
DamirS
Vidi se da nije namjerno ali ipak neoprezno. Žuti je minimum a neke sudije daju i crveni za ovo.
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi