Napoli se interesuje za Benzemu?

Francuz napušta Real

Napoli se interesuje za Benzemu?

Francuski napadač Karim Benzema nalazi se na izlaznim vratima Real Madrida.

Partije koje Benzema pruža u aktuelnoj sezoni ne zadovoljavaju stručni štab Real Madrida, a ni navijače, pa mnogi izvori kažu da će na kraju sezone doći do razlaza između dvije strane.

Njegovom menadžeru je navodno rečeno da za Benzemu u narednoj sezoni neće biti mjesta u Realu, bez obzira ko bio na kormilu kluba, a cijelu priču već sada pomno prati nekoliko evropskih klubova.

Posljednji u nizu koji je 'bacio oko' na francuskog napadača je Napoli, koji Benzemu želi dovesti po nižoj cijeni i ujedno dobiti igrača koji lako može da se vrati na stare staze i opet postane ubitačan napadač.

U prošlosti Napoli je sličan posao napravio i sa Gonzalom Higuainom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Benzemina forma je ove sezone očajna. Na 17 ligaških utakmica Francuz je postigao svega tri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi