Španski trećeligaš ismijava Barcelonu na Twitteru
Foto: EPA

Objavili dolazak Messija

Španski trećeligaš ismijava Barcelonu na Twitteru

Endin Čaušević

Barcelona je jutors doživjela mnogo neugodnosti kada su hakeri provalili na zvanični Twitter i Facebook profil katalonskog kluba.

Hakeri su objavili nekoliko statusa koji su uzdrmali navijače Barcelone, a glavni je bio da je Angel Di Maria novi fudbaler ovog kluba. Ipak, ubrzo su svi statusi izbrisani, a s Nou Campa su potvrdili da su im hakovani zvanični profili na društvenim mrežama.

Povodom ovih dešavanja Barcelona je postala predmet ismijavanja na društvenim mrežama. Ipak, "pobjednik" sa svojim statusom na Twitteru bio je španski trećeligaš Burgos koji je objavio da je doveo najveće pojačanje u historiji ovog kluba. 

Iz Burgosa su objavili na svom Twitter profilu da je Lionel Messi novo pojačanje ovog kluba, te da sada imaju velike ambicije u novoj sezoni. Naravno, na ovaj način se španski trećeligaš želio "sprdati" sa katalonskim velikanom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti