Sparkasse bank najavljuje nagradnu igru "Osvoji set bh. reprezentacije"

Sparkasse bank najavljuje nagradnu igru "Osvoji set bh. reprezentacije"

Sponzorski tekst

Uoči dugoočekivanog Svjetskog nogometnog prvenstva za sve vijerne sljedbenike naših Zmajeva, Sparkasse Bank kao ponosni sponzor Nogometnog saveza BiH organizuje nagradnu igru pod nazivom „Osvoji set BiH reprezentacije“ koja počinje 12.05.2014. i traje 5 sedmica.

Nagradna igra će se odvijati na facebook stranici Sparkasse Bank, gdje će se svake sedmice dodijeljivati sretnim dobitnicima atraktivni setovi BiH reprezentacije: trenerka+dres.

Sparkasse Bank ovom nagradnom igrom još jednom potvrñuje da je posvećen partner naših Zmajeva, čime nastavlja njegovati dugogodišnju suradnju koju ima sa Nogometnom savezom BiH.

Za učešće u nagradnoj igri kliknite OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.