Nestvaran šok za Dinamo u Pragu

Gube od 2. minute

Nestvaran šok za Dinamo u Pragu

Midhat Šljivak

Dinamo već nakon dvije minute gubi u Pragu protiv Sparte s 1:0. Mrežu tima iz Zagreba pogodio je Lukas Haraslin i vratio je češkog velikana u igru za prolaz u grupnu fazu Evropske lige.

Lukas Haraslin doveo je Spartu u prednost od 1:0 nakon samo dvije minute igre revanš susreta u Pragu.

Česi nakon poraza od 3:1 u prvom meču jednostavno su morali krenuti ofanzivno. Napravili su najbolji mogući potez jer su poveli već nakon dvije minute igre.

Lukas Haraslin je dobio previše prostora od igrača Dinama. Iskoristio je to i pogodio je mrežu Modrih za prednost Sparte od 1:0.

Pogledajte gol kojeg je primio zagrebački klub na početku meča.

Nevolje Dinama nastavljene su u 24. minuti kada je domaći sastav stigao i do drugog gola i anulirao je prednost gostiju iz Zagreba.

Ponovo je odbrana Modrih jako loše reagovala. Asger Sorensen to koristi i postiže pogodak za veliku prednost Sparte od 2:0.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dinamo je očajno ušao u meč. Tim Sergeja Jakirovića je u ozbiljnom problemu i ova noć bi se za hrvatskog prvaka mogla završiti poprilično katastrofalno.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi