Spartak odolio Zvezdi, tim iz Trnave sjajan u Beogradu

Liga prvaka

Spartak odolio Zvezdi, tim iz Trnave sjajan u Beogradu

E. Škorić

Spartak iz Trnave namučio je večeras Zvezdu u Beogradu i ostvario je sjajnih 1:1 u prvom susretu trećeg pretkola Lige prvaka.

Spartak je prvom prektolu izbacio Zrinjski, pa iznenadio Legiju, a izgleda da ne želi stati u trećem pretkolu, pa je odigrala 1:1 u gostima kod favorizovane Zvezde.

Ben je iz penala u 23. minuti donio domaćoj ekipi vodstvo udarcem s bijele tačke, ali je već u narednom napadu Grendel iz kontre zabio za 1:1, što je bio i konačan rezultat.

Ipak, unatoč ovih 1:1, Zvezda je i dalje favorit pred gostovanje u Slovačkoj, ali Spartak očito želi da ispiše historiju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liga prvaka, 3. pretkolo, prvi meč:
Zvezda - Trnava 1:1 (Ben 23 - penal/ Grendel 25)

Top Komentari

Balija
Izgleda da se nastavlja tradicija. Ko preskoci Zrinjski kao prvu prepreku u kvalifikacijama za LP, na kraju zavrsi u grupnoj fazi LP.
19 1
Meeseeks
Nije fer. Spartak je igrao sa 11 igrača a Zvezdini igrači su bili sami.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi