Pomoćnici Roberta Prosinečkog

Spasić i Ciprić ističu da je cilj svima poznat

E. Škorić

Dragan Spasić i Gordan Ciprić, pomoćnici Roberta Prosinečkog, predstavljeni su bh. javnosti na press konferenciji u Zenici.

Jedan od pomoćnika selektoru Prosinečkom biće Gordan Ciprić koji se danas predstavio bh javnosti:

„Drago mi je što sam dobio priliku da radim u stručnom štabu reprezentacije BiH. Ambicije su jasne, a to je odlazak na Evropsko prvenstvo. Smatramo da imamo kvalitet da to i ostvarimo“, kaže Ciprić.

Trener u stručnom štabu je i Dragan Spasić koji je, kao i Ciprić, već sarađivao sa Robertom Prosinečkim. Spasić o novom poslu kaže:

„Prvi utisci su fenomenalni i drago mi je što sam tu. Svi znamo koji nam je cilj – plasman na veliko takmičenje i nadamo se da ćemo ga ostvariti.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije