Spasio ga ofsajd: Nikome nije jasno kako je golman Sampdorije mogao ovako da pogriješi

Nevjerovatna greška

Spasio ga ofsajd: Nikome nije jasno kako je golman Sampdorije mogao ovako da pogriješi

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija u nevjerovatnoj utakmici sinoć su na svom terenu remizirali protiv Sampdorije (2:2) u meču 15. kola Serije A.

Sampdorija je povela u 21. minuti golom Quagliarelle, no u finišu meča Lazio je došao do preokreta. Prvo je Acerbi poravnao na 1:1, a preokret im je u 97. minuti donio Immobile golom iz penala. Kada se činilo da je sve gotovo Sampdorija je preko Saponare došla do boda u devetoj minuti nadoknade.

Ipak, ono što je obilježilo ovaj meč je nevjerovatan detalj iz 15. minute kada je Lazio postigao gol, no na sreću golmana gostiju isti je poništen zbog ofsajda. Audero je napravio nevjerovatnu grešku i sa dva metra u glavu pogodio Caiceda, no na njegovcu sreću Immobile je u tom trenutku bio u ofsajdu, te je gol poništen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi