Inzaghi: U 25 godina nogometa nisam vidio ništa slično
Ciro Immobile je u 97. zabio gol iz penala za veliki preokret protiv Sampdorije, no već u idućem napadu gosti dolaze do gola i to sa igračem manje

Lazio na nevjerovatan način ostao bez pobjede

Inzaghi: U 25 godina nogometa nisam vidio ništa slično

E. Škorić

Simone Inzaghi je razočaran, a kako i ne bi bio kada je njegov Lazio osvojio bod (2:2), a u 99. minuti je vodio 2:1.

Velika drama viđena je sinoć na Olimpicu. Laziju je uz pomoć VAR-a dosuđen penal u 97. minuti, pa je Ciro Immobile zabio za, činilo se tada, trijumf domaćih koji su na poluvremenu gubili 0:1.

Ipak, sudija je produžio dodatnu minutu i ona je koštala Lazio, pošto je Saponara čudnim golom postavio konačnih 2:2, pa je Lazio i četvrti meč zaredom odigrao neriješeno.

"U ustima imam gorak okus, statistika jasno pokazuje da smo dominirali utakmicom. S vremena na vrijeme nismo bili osobito oštri, ali nastup je bio jak. Trebali smo samo zadržati loptu u posljednjih 90 sekundi", kazao je Inzaghi, dodavši:

"U 25 godina nogometa nisam vidio ništa slično. Ovo je stvarno čudan sport. Sampdoria je dobra ekipa i dobro organizovana, no mislim da smo mi zaslužili da pobijedimo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inzaghi je istakao da sada želi od igrača da mi se iskupe dobrom partijom u Evropskoj ligi u četvrtak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi