Spavaju li mirno Pep i Mourinho? Redsi ponižavali Napoli!

Prijateljski meč u Dublinu

Spavaju li mirno Pep i Mourinho? Redsi ponižavali Napoli!

Edmir Škorić

Liverpool je u Dublinu odigrao perfektan meč i sa 5:0 deklasirao Napoli.

Pripremna je utakmica, ali igralo se u najjačim sastavima i navijači Liverpoola sada s nestrpljenjem čekaju 11. august i početak nove premierligaške sezone.

Debitovao je večeras golman Alisson Becker i u 90 minuta sačuvao mrežu netaknutom, što je veliki uspjeh budući da je na drugoj strani bio izuzetno efikasni sastav Napolija kojeg su predvodili Insigne i Callejon.

Redsi su poveli golom Jamesa Milnera već u četvrtoj minuti, a već u devetoj je Wijnaldum golom povisio na 2:0.

U nastavku je mašina Jurgena Kloppa dokrajčila Napolitance. Mohamed Salah je u 58. minuti postigao gol za 3:0, Sturridge je u 73. pogodio za 4:0, da bi pet minuta kasnije Moreno postavio konačan rezultat.

Novo ime, Nabil Keita, također je igrao od prve minute, dok je Fabinho čekao šansu s klupe.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi