4

Komentari (4)

omer
Vi nasli nasu seosku ligu porediti sa holandskom. Pa, Holandjani su izmislili fudbal za nas.
entrerios
najlakše je reći seoska liga..omalovažavati..istina neki stadioni liče na seoske građevine,ali većina klubova u Bih ima korektne stadione,ne baš kao ti holanđani...ali se igra dobro ,čvrsto,dosta brzo,i liga je zanimljiva..možda bi bila još bolja da nema takvih koji samo pljuju po svemu što je pozitivno,a to je sport...ako misliš da je seoska liga probaj i ti igrati,pa ćeš vidjeti ...ima tu krasnih igrača,BIlbija,Ahmetović,Peco,Hebiboviić,Arežina,Filipović,Rodin,Krpić,Todorović i puno drugih... koji možda ne mogu igrati u ajaxu,ili psv ali u az,heraclesu,herenvenu,vitesseu bez problema mogu biti među glavnim igračima... ni holandezi već odavno nemaju ni Cruyfa, ni Neskensa , ni van Bastena ni Gullita...
bebi
Omercek u ovoj seoskoj ligi, kako je nazivas porastao je jedan Dzeko, pa evo i Koljic, Memisevic, Bajic itd .. Ako ti se ne dopada, ne moras da gledas. VV svaka cast na tekstu :)
Mirsad
Holandija je samo jos jedna od kolonizatorskih drzava. Pogledajte Francusku, Englesku i Svicu i njihove reprezentacije. Uzmite im naturalizovane igrace i nece iti nita bolji od Luksemburga li Gibraltara... Kod nas igraju sve domaci talenti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.