Special One odlučio, Begoviću danas stiže konkurencija

Amelia potpisuje ugovor s Plavcima

Special One odlučio, Begoviću danas stiže konkurencija

Adnan Beganović

Iskusni italijanski golman Marco Amelia potpisat će ugovor sa Chelseajem, pošto je zadovolji ukuse steručnog štaba prilikom probnog rada.

Bosanskohercegovački golman Asmir Begović dobit će konkurenciju, a za "jedinicu" će se do oporavka Thibauta Courtoisa boriti sa Amelijom.

Italijanski golman će danas biti podvrgnut liječničkim pregledima nakon kojih će potpisati ugovor sa Plavcima i to do kraja sezone.

"Potreban nam je golman sada, a ne u januaru", izjavio je Mourinho, koji očito nije zadovoljan partijama koje pruža naš reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Amelia je karijeru počeo u Livornu, a posljednji klub za koji je branio je Milan, čije dres je nosio od 2010. do 2014. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.