Specijalni, neuobičajeni gost bodrio je sinoć Juventus

Podrška legendarnog košarkaša

Specijalni, neuobičajeni gost bodrio je sinoć Juventus

Kada ste NBA zvijezda, makar i bivša, obično vas ne zanima uopće šta se dešava u Evropi, a posebno u svijetu nogometa.

Ipak, kako svaki veliki klub ima nekoga ko mu je privržen a dolazi iz svijeta drugih sportova, ili iz muzičkog, filmskog (Cityjev slavni navijač je nekadašnji član legendarnog benda Oasis - Liam Galagher), tako i Juve ima nekoga ko mu je na neki način privržen.

Zapravo ima više njih, no sinoć je posebnu pažnju plijenio Ray Allen, odjeven u dres sa svojim brojem 34.

Na njegovo prisustvo ponosni su bili iz kluba, pa je zaslužio i story na instagramu. On se pohvalio kako uživo iz lože prati meč protiv Atletico Madrida, a to su naravno prenijeli administratori Juventusovog profila na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ray Allen čuveni je trojkaš (2.973 poena je ubacio i po tome je najuspješniji svih vremena). Prošle godine zaslužio je mjesto u Kući slavnih. Tokom 18 godina karijere igrao je za Milwaukee, Seattle, Boston i Miami. Osvojio je dva NBA prstena i tri zlatne olimpijske medalje, deset puta je uvršten u NBA All-Star tim, a 1995. izabran je za najboljeg muškog košarkaša SAD-a.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti