Spektakl na Anfieldu završen rezultatom 5:5, igrao i Misimović

Susret legendi i bivših igrača Liverpoola i Bayerna

Spektakl na Anfieldu završen rezultatom 5:5, igrao i Misimović

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović nastupao je danas na meču legendi i bivših igrača Liverpoola i Bayerna.

Tim Liverpoola koji je 2005. osvojio Ligu prvaka u Istanbulu na Anfieldu je odmjerio snage sa legendama Bayerna, a za goste iz Njemačke nastupao je i naš Misimović.

Liverpoolove zvijezde predviđene su Stevenom Gerrardom, a igrali su i Xabi Alonso, Jerzy Dudek, Vladimir Šmicer, David James...

U prvoj postavi Liverpoola igrali su Dudek, McAteer, Agger, Riise, McManaman, Gerrard, Fowler, Owen, Alonso, Kuyt i Carragher, dok su kod Bayerna startali Butt, Lizarazu, Demichelis, Makaay, Elber, Matthaus, Sergio, Ze Roberto, Toni, Tarnat i Zickler.

Misimović je kod Bayerna u igru ušao u 66. minuti umjesto Sergija i imao je i jednu šansu u 80. minuti. Inače, meč je završen rezultatom 5:5.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi