Spektakl na La Bomboneri: Najveći derbi na svijetu i revanš meč polufinala Copa Libertadores!

Boca dočekuje River

Spektakl na La Bomboneri: Najveći derbi na svijetu i revanš meč polufinala Copa Libertadores!

Endin Čaušević

Najveći derbi na svijetu između Boce Junior i River Platea igra se večeras na La Bomboneri u okviru revanš utakmice polufinala Copa Libertadores.

River brani titulu prvaka Južne Amerike jer su prošle godine u finalu bili bolji upravo od Boce Juniors. U prvom susretu koji se igrao prije nekoliko sedmica River je bio dosta bolji i na kraju je zasluženo slavio sa 2:0 u nevjerovatnoj atmosferi pred svojim navijačima.

Međutim, poznato je da u ovakvim mečevima skoro nikakva prednost ne može biti garancija da ćete proći dalje. Boca će sigurno dati maksimum da preokrene rezultat i plasira se u finale što bi sigurno bila osveta za poraz u prošlogodišnjem finalu od ljutog rivala.

Ono što možemo sigurno reći jeste da nas na La Bomboneri očekuje spektakularna atmosfera kako je to uvijek slučaj u ovakvim mečevima. Utakmica se igra u noći su utorka na srijedu s početkom u 2:30 sati.

Što se tiče kvota za ovu utakmicu kladionice su poprilično saglasne. Mala prednost na pobjedu se daje Boci Juniors zbog domaćeg terena, ali je razlika zaista u nijansama. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Forza River
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti