Spektakl na meču Bilbao - Huesca: Ovakav gol postiže se jednom u karijeri

Avila oduševio javnost

Spektakl na meču Bilbao - Huesca: Ovakav gol postiže se jednom u karijeri

E. Čaušević

Fudbaleri Athletic Bilbaa sinoć su pred svojim navijačima remizirali protiv Huesce (2:2) u meču drugog kola španske La Lige.

Bilbao je imao sve u svojim rukama jer je početkom drugog poluvremena došao do prednosti od 2:0, ali su domaći uspjeli prokockati ovo vodstvo do kraja meča jer je Huesca uspjela doći do izjednačenja.

Gosti su u 87. minuti poravnali na 2:2 kada je nevjerovatan gol postigao Avila s ruba kaznenog prostora. Ovaj gol je mnoge posjetio na majstoriju Thierryja Henryja u dresu Arsenala na meču protiv Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi