Spektakl na Olimpicu može početi! Poznati sastavi obje ekipe

Bez iznenađenja

Spektakl na Olimpicu može početi! Poznati sastavi obje ekipe

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras na Olimpicu igraju protiv Liverpoola revanš utakmicu polufinala Lige prvaka.

Redsi su u prvoj utakmici prije sedam dana na domaćem terenu slavili sa 5:2 i Vučici je potrebno novo čudo kako bi se domogla finala protiv Real Madrida. Liverpool ima veliku prednost, ali je jasno da će Roma od prve minute krenuti po preokret.

Eusebio Di Francesco je imao nekolio problema pred ovaj meč jer nije mogao računati na Kevina Strootmana i Diega Perottija. Također, na klupi je ovaj put ostao Cengiz Under, dok su šansu u napadu pored Edina Džeke dobili El Shaarawy i Schick.

Što se tiče gostujuće ekipe Jurgen Klopp nije želio ništa da eksperimentiše i na teren je poslao provjerenu postavu. Naravno, Romi najviše opasnosti prijeti od ubitačnog napada na čelu s njihovim dojučerašnjim igračem Mohamedom Salahom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Roma: Alisson, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, De Rossi, Pellegrini, Nainggolan, El Shaarawy, Schick, Džeko.

Liverpool: Karius, Robertson, Lovren, Van Dijk, Alexander-Arnold, Henderson, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi