Spektakl na Olimpicu: Poznati sastavi Rome i Lazija
Foto: EPA

Džeko i Lulić od prve minute

Spektakl na Olimpicu: Poznati sastavi Rome i Lazija

E. Čaušević

Na Olimpicu se danas igra veliki gradski derbi između Rome i Lazija u okviru 34. kola italijanske Serije A.

Borba za Rim odavno nije bila zanimljivija jer se obje ekipe bore za Evropu, jedni za Ligu prvaka, a drugi za ostanak na mjestu koje direktno vodi u Evropsku ligu. Iako se ovaj meč igra u dosta neobičnom terminu od 12:30 sati sigurno je da nas očekuje još jedan spektakl.

Do početka okršaja gradskih rivala na Olimpicu ostalo je oko sat vremena, a Spalletti i Inzaghi su saopštili početne sastave. Ono što je najbitnije za nas jeste da su od prve minute na terenu Edin Džeko i Senad Lulić.

Roma: Szczesny, Rudiger, Manolas, Fazio, Emerson, Strootman, De Rossi, Nainggolan, Salah, El Shaarawy, Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio: Strakosha, Bastos, De Vrij, Wallace, Basta, Parolo, Biglia, Milinković-Savić, Lulić, Keita, Immobile.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi