Spektakl u Charlotteu: Pulišić presudio Liverpoolu

Prijateljski meč

Spektakl u Charlotteu: Pulišić presudio Liverpoolu

Fudbaleri Borussije Dortmund porazili su večeras Liverpool sa 3:1 u prijateljskom meču u sklopu priprema za novu sezonu.

Kao što se to i znalo, Jurgen Klopp i Lucian Favre su izveli kombinovane sastave u ovom pripremnom meču koji je igran u američkom Charlotteu, a na kraju se bolje snašla njemačka ekipa.

Liverpool je poveo u 25. minuti pogotkom Van Dijka, da bi se u drugom poluvremenu stvari okrenule. Oba trenera su izvršila mnogo izmjena početkom drugog poluvremena, a Dortmund je tek u posljednjim minutama uspio da okrene rezultat u svoju korist.

Prvo je Pulišić sa penala pogodio za 1:1, da bi minut pred kraj isti igrač nakon asistencije Schmelzera pogodio za 2:1. Konačan rezultat je postavio Larsen u trećem minutu nadoknade izgubljenog vremena.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi