Nova kardinalna greška: Šta se dešava sa Kariusom?

Nije Alisson doveden tek tako...

Nova kardinalna greška: Šta se dešava sa Kariusom?

Njemački golman Loris Karius dospio je u centar pažnje fudbalske javnosti nakon greške koju je napravio tokom finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Tih dana je Karius prolazio kroz izuzetno tegoban period i bio je suočen sa brojnim kritikama, a taman kada smo pomislili da se oporavio od šoka i nastavio dalje - napravio je novu kardinalnu grešku.

Na prijateljskoj utakmici sa Borussijom Dortmund koja je u toku, Karius je na samom startu imao jedno očajno ispucavanje i samo je spletom sretnih okolnosti prošao nekažnjen.

Bilo kako bilo, Kariusov potez se već prepričava po Twitteru i ostalim društvenim mrežama, a često se spominje i Alisson koji, izgleda, nije doveden tek tako...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi