Spektakularan gol Negreda u remiju Valencije

Rayo Vallecano osvojio bod na Mestalli

Spektakularan gol Negreda u remiju Valencije

Endin Čaušević

Fudbaleri Valencije remizirali su danas na domaćem terenu protiv Rayo Vallecana (2:2) u okviru 20. kola španske Primere.

Ekipa Garyja Nevillea svojim navijačima danas je priredila još jednu utakmicu jer su u posljednjim sekundama uspjeli da signu do remija protiv Rayo Vallecana. Gosti su do prednosti stigli u 15. minuti utakmice kada je na asistenciju Embarba mrežu domaćih zatresao Jozabed.

U drugom poluvremenu Valencia je preuzela incijativu na sredini terena, to im se isplatilo u 50. minuti kada je fenomenalan gol s centra terena postigao Alvaro Negredo.

Ipak, domaći nakon izjednačenja nisu mogli da stvore ozbiljniju priliku i dođu do potpunog preokreta. Rayo je to iskoristio u 69. minuti kada je Llorente pogodio za 2:1. Ipak, kada su svi očekivali novi poraz Valencije domaća ekipa je stigla do novog izjednačenja. Gol za 2:2 postigao je napadač Paco Alcacer

Valencija se nalazi na 10. mjestu tabele Primere sa 24 osvojena boda, dok je Rayo Vallecao na 18. mjestu sa 16 bodova.

Primera, 20. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia - Rayo Vallecano 2:2


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi