Spektakularan gol u Turskoj: Volej "iz kornera"
Foto: Screenshot

Kako mu je ovo uspjelo?

Spektakularan gol u Turskoj: Volej "iz kornera"

Ekipa Bucaspora je došla do osmine finala Kupa Turske zahvaljujući minimalnoj pobjedi (1:0) u revanš susretu sa Sivassporom.

Domaći Bucaspor je do plasmana u narednu fazu došao nakon poraza u prvom duelu sa Sivassporom (2:1), zahvaljujući golu u gostima i današnjem "remek djelu" Abdullaha Balikuva.

Balikuv je gol koji će biti dovoljan za veliki uspjeh njegove ekipe postigao već u 3. minuti susreta na zaista nevjerovatan način.

Defanzivac Bucaspora je stigao jednu dugu loptu u blizini korner zastavice, a zatim "raspalio" volej i poslao loptu u gol Sivasspora. Let lopte, ali i pozicija iz koje je Balikuv upustio udarac je potpuno iznenadila golmana gostiju, pa je u ovoj situaciji bio praktično nemoćan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi