14

Komentari (14)

nono
Pioli ih častio jointom !!
ryan.giggs
Back to reality. Ne može Milan meda.
Spezia je igrala savrseno, ovo je sigurno najbola utakmica Spezie od kako je usla u Seriji A, pratim gotovo sve utakmice Serije A, ova simpaticna Spezia mi postaje sve draza ekipa. Nije Milan bio tako slab, nego Spezia mu nije dozvolila da Milan razvije svoju igru. Svaki protivnik (Milan) igra onako kako mu protivnik (Spezia) dozvoli. Najvise mis svidjela igra mladog navalnog veznog igraca Spezie a zove se Kevin Agudelo.
Chico
Sta je bilo sportsport ? Opet sutite na cinjenicu da je Asmir Begovic sacuvao svoju mrezu, cak 13ti put ove sezone ? U ligi jacoj od Turske. Zasto izbjegavate to napisati a trcite da objavite cim primi gol ?
@Chico, Sta ti je bolan, da li si mozda naograjso, otidji kod nane Fate da ti salije stravu. Ovdje je tema utakmica izmedju Spezie i Milana, a ti promasio temu i pricas o nekim parmacima, polahko bolan, kada tema budu parmaci onda cemo komentarisati na tu temu.
Chico
Evo Sehinog glavnog advokata, vjerovatno sam on ili haver mu Keno Hasagic. Strasno se upali na svaku dobru recenicu o nasem najboljem golmanu Asmiru Begovicu. Zbog tebe i ovog portala koji gura Sehu na jedan ofiran i perfidan nacin i pisem na tim temama koje nemaju veze s tim, jer nemam gdke drugo. P.S. Parmaci.brane u Turskoj i njima je Supakspor vrh karijere.
Tema je Spezia i Milan, presaltaj mozak na ovu temu to jest na ovu utakmicu. bolan da li si u gvintu ili si pod uticajem kakve trave. Haman si stvarno naograjso, nemoj izlaziti nocu nigdje moze ti biti gore.
Babuka1
A ni ti nisi duhovit.
Chico
Ajdin23432
Spezia nam je očitala lekciju, 90 minuta bez šuta u okvir gola. Opet smo podcijenili tim koji je slabiji na papiru a on nam je očitao lekciju, bez ikakve volje za fudbalom, šanse da ugrozimo gol protivnika, ali idemo dalje u nove pobjede FORZA Milan.
user1585252255
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.