Neskromni Hazard: Zaslužujem nagradu za najboljeg igrača!
Belgija je završila kao treća na SP u Rusiji (Foto: EPA)

Belgijanac uvjeren

Neskromni Hazard: Zaslužujem nagradu za najboljeg igrača!

Midhat Šljivak

Zvijezda Chelseaja i reprezentacije Belgije smatra da bi on trebao ponijeti titulu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Hazard je odigrao jako dobro prvenstvo, postigao je tri pogotka i jedan je od kanidata za najboljeg fudbalera na Mundijalu.

On smatra da je tu titulu zaslužio, ali vjeruje da će nagrada otići u ruke nekog od fudbalera koji igraju u finalu.

"Titulu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva bih dodijelio sebi, ali ne odlučujem ja o tome. Vjerovatno će nagradu dati nekom od fudbalera čije su reprezentacije u finalu", rekao je Hazard.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sjajni fudbaler je prvenstvo završio pogotkom protiv Engleske (2:0) u utakmici koja je odlučivala koja će selekcija osvojiti treće mjesto.

Top Komentari

Muhamed
Trebo je bit MBappe
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi