55

Komentari (55)

seibeg
LJubuški gdje je to? zar imaju i fudbalski (čitaj nogometni) klub? u kojoj se ligi takmiče? nikad čuo (ustvari čuo prije 15 god. mislio sam da su se ugasili kao i UZP) , zar je gigantu Sarajevu potrebna pomoć sudaca hahahahaa pa neigraju protiv Juventusa, profesionalci da imaju problema protiv amatera? ma dajte molim vas..
Ludilo_brale
Sta je covjek slagao ? Natezali se fauli oko 20m cijelo drugo pol.
franjo25z
Sve pohvale spikeru...volim te ČELIK
Kralj_Tvrtko
Ljubuški je realno pokraden Treba komentar dati kad pogledate utakmicu
gumenakita
sta ce pedofil iz te selendre,papak uzeo mikrofon u ruke,malo prije toga ga je vadio iz guzice pa ga sad lize
Rigel
Ruzno je to... Pa nisi na koridi, medjede.
rimke
haha pa ovi manijaci vise prate veliko Sarajevo nego svog cmelju hahhha, koji god ima registrovan na portalu pokusao je biti smjesan, valjda jadovi vec srahuju da ne nalete na nas, picici seljini
DobarDan
Hocel neko napisat sta je bilo sporno ? Nije svirao penal, crveni, korner, ruku.... ??? Sto ne prozivate selju, imate razlog svake sedmice ? Domacini ljubazni, hvala puno.. ;)
Rus
Podmazao vietkong
VelaHavle
Al slabije nego Amar Sivca prosli vikend
VelaHavle
A ****o****o.ba portal jedva docekao da ovo objavi... napisite nam malo sto se desavalo Derventi debilcine jedne... jel Tekstilcu po isten koji cist gol, jel im nije dosudjen jedan ili dva cista penala
budimo_realni
Eto i sudijama laknulo sto ste prosli nizeligasa... Kompleksasi iz hrasnice cak vise ni peticu kod ferhatovica ne jedete ahahahahaha
VelaHavle
Jbmo ti mamicu u picic... radi se o iskompleksiranom papku od spikera koji se previse ponadao, pa navijacki komentarise utakmicu na mikrofon... i njemu ko i tebi jbm mater
mostarac
Nadaleko poznati skutorski humor...A mars stoko seljacka nizat duhan...Cestitke braci iz Sarajeva na prolasku u sljedece kolo.
gromovnik2
Sav si mi od humora...
mostarac
A usa Matane idi okopavat vinograd kani se tipkanja...Udarit ce mo vam opet maltu na Zovnici tako da ce te moci uci u grad samo ako ste posli hamalit kod Mostarskih aga i begova ko sto su vam i pradede hamalili i ha se zavrsi s hamaljenjem nazad put Zovnice u Uzarice !!!
Danko77
Halo ba mostarac okopavanje vinograda i nizanje duhana je posten i casan posao.A sa svojim kentmarima pokazujes da si seljacina nevidjena.Stvarno si naporam sa svojim komentarima i vrjedjanjem.
mostarac
Tako je lafe castan posao drz se ti okopavanja vinograda i nizanja duhana a pusti nas sto znamo tipkat da komentarisemo fudbal.kosarku,rukomet itd a kad tema bude ratarstvo,stocarstvo i sumarstvo ja ni jednog komentara necu napisat jer mi je to nepoznato a onda ti i ovaj lajkse gore udarite sa komentarima o materiji koja je vama poznata !!!
GMOKokosh
Papak hercegovacki, za ovo treba kazniti klub. Kakve su ovo izjave spikera, neprofesionalno, a kako drukcije i icekivati od ruralaca
gromovnik2
Ćaća ti je ruralan.
Bulle
Neprofesionalno totalno, cirkus.
milivoje
Reko čojk istinu!
TIGAR
VelaHavle
Istina bi bila da smo ti jbali mamaru... i da morz stima utakmice Premijer lige... ovo se sami spikercic ponadao da mogu izbaciti veliko sarajevo, pa mu bilo krivo
soul_eclipse
Veliko Sarajevo hahaah sta ste bolan umislili *****a ste od ekipe
AnijakManjo
E zamisli koliko jadno, kad ti sudac mora navlacit protiv nekog ljuboskog. Ma njima se nikad ne navlaci, ne vjerujte svojim ocima, vjeruj te pitarima.
BobPaisley
...a sta nam se to navlacilo gubavce jedan???...to sto ove ustase u svemu vide neku majorizaciju i ugrozavanje je vec postala normalna pojava,navikli su igrati na tu kartu.
VelaHavle
Zamisli koliko je jadno kad ti suci iz vike da u vikend, iz kola u kolo - donose pobjede ili te spasavaju poraza ???? Ma znate vi to vec, tako ste i 2010, 2012 i 2013.
SrcuDragaBojaPlava
LAKNULO SUCIMA, NE MORAJU VISE SILJITI ZA PETARE
afica2007
****m te nepismena
VelaHavle
Al zato sucima Premijer lige nije laknulo... oni zeljescarima moraju nastaviti siljiti, iz kola u kolo, svake sedmice... nekad za pobjedu, nekad za nerijeseno... ponistavaju se cisti golovi protivnika, ne sviraju penali cisti protivnicima, pustaju se ofsajdi i sl.... ali u premijer ligi nema ovako bolesnih spikera
pizaro01
Bolesni uzp-ovac. Zar niste vidjeli grafite oko stadiona
gromovnik2
Vazda muslimani u Ljubuškom pravili probleme i bili crnokošuljaši.
mostarac
Psst manjino ili ce mo te deportovat za Irsku vasu obecanu zemlju !!!
pipun
Mamicu kamenjarsku vam kresnem
Dobojlija
Mrs gromovniku ,popij praljkovacu kao I kukavni praljak gdje je sada u paklu kod poglavnika I polovica iz bleiburga
SrcuDragaBojaPlava
hahaha joj kakav faul ne svira ljudima ..Satro se sudija da okrene tekmu.
rimke
mali kompleksas se javlja, **** li vas lutvo bolesne
MirzaBarucic
5 u pola, debilu.
BobPaisley
@MirzaBarucic...to vam je najveci uspjeh u poslijeratnoj historiji,izumemo li titule koje vam je nastimao slagirani.
bhodzic
bobe snobe šta kaže amiđa chun lee? hoće li biti martovska plata?
Rus
Mislis sto punac nije dao pare da ste posteno dosli do titule. Al ste sudije uredno isplatili, valja I ove godine igrati.
VelaHavle
Hahahaha kakav gol ponistise Velezu proslo kolo... kakav penal se ne dosudi Slobodi prije par kola na golubarniku
soul_eclipse
A kako Zelji u Mostaru nije sviran penal,sta seres komentari ti sve o Zelji..budi realan malo
nedoni46
seljak, seljačina, spiker iz ljubuškog
SrcuDragaBojaPlava
navijac kluba kojem se silji
MirzaBarucic
Seljak, seljačina, seljober, sirovina, navijač Torpeda.
BobPaisley
...vidi Seljovaca sto su navijali za bracu ustase...ali ne cudi to,oni su ih i osnovali,tako da ta ljubav ima pokrice.
Nikoizniceg
Hahahahahahahaha joj pitara hahaha
nedoni46
opa skretničari, slavi se još pobjeda? to je jedino što ćete slavit ove godine
GospodinIzSarajeva
Mir seljini kerovi,pogotovo ovaj kompleksas Mirza,pa imas li ti posla ili si na birou i samo drkas racKu?
MehoS
Tanak si ti gospodin.
budimo_realni
Tako je braćo... Puna usta Želje proslo kolo i stara mitoloska propaganda, a ne mogu bez intervencije nizeligasa da dobiju... Truju javnost poganim jezicima protiv najveceg u drzavi. A sutili su futavci kad je najveći gubio titule u zadnjim kolima i nasladjivali se nepravdom politickih športskih struktura nad starijim i vecim rivalom. MRŠŠŠ U HRASNICU!
soul_eclipse
Mrs u Butmir haha
BobPaisley
@budimo_realni...Športskih???...vi ustase bas volite svog Selju...Listica-Svinjski-Seljo,bratski klubovi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.