Sporne situacije sa utakmica u Bijeljini i Tuzli

Novi Komitet, pune ruke posla: Sjednica do kraja sedmice

7

Komentari (7)

hzsg
Toooooo, ma obraduj meeeee, bravoooooo. Bravo za Amara i sve koi su ga podržali...., ne može nam niko ništa jači smo od sudbine....Amare, samo naprjed u nove podvige kao u ovom jesenjem dijelu i svi zadovoljni.., HORDE SU UVJEK UZ TEBE......
2323
Zrilica je Vicko i postavio u CENTRALNI KOMITET....ali tog Gigovica treba dozivotno udaljiti iz fudbala jer opet pada na Borcu...poltrkn obicni..prodao bi majku za veceru
chelsea321
Imaju oni babu amara sve ce to njima babo amar sredit..
Turbetanac
Dajte ba nece nista biti, Vico sada sve drzi u svojim rukama pa i ove Bosnjake jer su podanici. Nema vise Bosnjaka sudija nikako i nista Vam nije cudno. Primjera radi nema Peljte i Kaljanca. Moj komitet stidi se.
Sarbit2019
Gdje ce komitet proci bez željkana.Opet sudac kriv za poraz u Tuzli.Dokada vise izivljavanje nad nejakim željkanom.Kazu da imaju 4 frakcije u željkanu,za bolje F.K.Dogodine. 1.Da se otjera Amaw i Lutvo 2.Da se otjera Lutvo,a Amaw da ostane 3.Da se otjera Amaw ,Lutvo da ostane 4.Da ostane i Amaw i Lutvo.
pjanke.sa
Ja sam za broj 3.
Sarbit2019
Godinama željkana pate pa vidis da su svi protiv željkana.PRAVDA za Željkana
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.