Domaći žestoko protestovali

Sporne situacije sa susreta Goražde - Sloga Simin Han

S. Mlaćo

U Goraždu se ni dan nakon utakmice sa Slogom iz Simin Hana (0:0), ne mogu pomiriti sa kako ističu katatrofalnim suđenjem glavnog sudije Hermina Muslića i njegovih pomoćnika, također iz Bihaća.

Naime, domaći su u dva navrata tražili jedanesterac, a jednom im je poništen i pogodak, zbog navodne ofsajd pozicije. Iz Goražda se pitaju kako je moguće da su im u ovo kolu pravdu dijelile sudije iz Bihaća, s obzirom da upravo sa Jedinstvom vode grčevitu borbu za opstanak u ligi.

Iz Goražda su na društvene mreže postavili nekoliko spornih detalja sa jučerašnjeg meča, a da li je Muslić sa pomoćnicima definitivno oštetio domaće prosudite sami.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi