20

Komentari (20)

Wiener
samo da jadnim frustriranim skretnicarima napisem sto nesto prozivaju Mirvica da nam je kupio Evropu... naravno da nam je kupio ali Igrace koji ce osvojiti Titulu a ne samo Evropu!! a vi i dalje sponzorisite propali, kokuzni klub
mido1921
Kako su Kitari sad solidarni sa Tuzlom. A prošlu sezonu ste ih pokrali. Samo je razlika što je Mirvić platio prošle sezone a ovu utakmicu sudija pogriješio ( samo kod igranja rukom Mekića).
Muho
City je izgubio prevashodno zbog loše taktike i još lošije postavke ekipe od strane njenog bajnog "stručnjaka" ćele prdonje od trenera ! Husićevi "fudbaleri"-balerine su sami sebi zabili dva gola i sada imje kriv sudija što nije svirao nekakve penale u njihovu korist! Veliko je pitanje dali bi ti levati zabili golove iz tih penala i da ih je sudija svirao ? Daš sam sebi majstorski autogol u 3. minuti i onda se nešto žališ! Taj Citiyev levat što na otvaranju susreta matira svog golmana u normalnoj ekipi više nikada nebi zaigrao nego bi dobio nogales!!
user1675926959
Jufkice,čir će vam proraditi zbog Želje Mirva će vam platiti Evropu ko i prošle godine No sikiriki ba....hahahaha
rabodimis
Jbo ti pas mater lopovsku, odvratnu... Smijesno ti sto ste pokrali ljude ???
Ko da vam Zolja glavati vodi portal hahahahha
opetprvak46
Protiv partija i rezima, sudije im protiv Veleza evropu osigurale, sinoc klanje Tuzle. Za ove iz republike sumske nista cudno ali ove postenjacine citav zivot se bore protiv neceg sto ih zapravo odrzava u zivotu i gura dalje. Poz ;)
mido1921
Zahvaljujući Mirvićevim dolarima prošle sezone ste igrali Evropu. Pokrali ste istu ovu Tuzlu i Slogu. Sad ko o čemu kurava o poštenju.
user1676312914
Tri penala nisu suđena, hej, tri! Sudiju kazniti na 10 utakmica kazne.
Muho
Baš si pametan prijatelju! A ko će kazniti City što je sam sebi zabio dva gola i što njegova igra više naliči na trku krda goveda ? I sa ta tri penala da su svirana City bi opet izgubio jer u njemu igraju nemotivisani levati koje predvodi ćelavi diletant .
user1676312914
Igrače Tuzle ima ko kazniti ako su to zaslužili. A ko će kazniti ove sudije koje su poklonile Želji pobjedu, a ne tako davno i Evropu. Ko je progledao kroz prste što vam je onaj Santos igrao a nije imao pravo, pa oprost dugova uoči evropskih utakmica... Ko je lud? Željo je trebao putem Čelika, ali je u talu sa Savezom, to je očigledno.
mido1921
Malo je tri, bar pet. hahahaha Umri od muke
Ende
sad je vec jasno da politika (SNSD borac i SDA zeljeznicar) u savezu imaju dogovor, gurati borac do titule i ove hudnike do europe kako se ne bi ugasili zbog dugova.
mido1921
SDA van dala stadion za marku i sad kad vam je logistika izgubila vlast nama je dajete. Vi ste ti što selamate zbog interesa.
enko
Odmah skinuti sa liste pa ces vidjeti da ce. se sudenje poboljsati bar 30%
CASIO
Zapravo pokradeni, a ne osteceni
Muho
Ko je pokraden tzv. "Tuzla City" ? Pa kakva je to šteta za taj vještački klub za koji u Tuzli niko ne navija i koji na Tušnju igra svoje utakmice pred praznim tribinama? Utakmice Citiya na Tušnju više nalikuju na dženazu nego na fudbalske susrete. Da nema gostujućih navijača niko se živ nabi čuo na stadionu ! Za Citiyem kad ispadne u Federalnu niko u Tuzli plakati neće !
rabodimis
@Muho Boze sacuvaj... Kakva ti je bolan ovo cudna logika ? XD Sto se zaustavi samo na ovom ?? Trebao si dodat jos koju "mudru".. Nek vam brate posalju zahvalnicu sto su uopste igrali sa vama.. Oni su ustvari trebali sjest pored aut linije i gledat kako zeljo golove daje, to bi bilo najpostenije ?? XD Uz onakav ambijent, pred skoro 7000 ljudi... Moraju bit zahvalni sto uopste prisustvuju tom sepektaklu lopova i mitomana, trebali su i kartu platit... PS Koliko tacno glup i bezobrazan moras bit da bi ovako nesto napisao ? Kakvo djubre od covjeka trebas bit pa da na ovakav nacin mozes pravdat nesto ? Dalje, svaki je klub vjestacki glupane, nijedan nije prirodno izronio iz neceg.. Kako nece niko zalit ?? Sta je sa igracima, trenerima, onim koji daju pare za to ? Jbo njih ? Jbo to sto su oni zasluzeno tu gdje jesu, sto treniraju, igraju, placaju, trose svoj zivot i zdravlje.. Ti si veci, imas pravo da ih opljackas ?? XD Bez i jedne trunke stida.. tctctc
Mustafa
Muho jw 100% u pravu zasto te istina pogadja prijatelju moj? City je loza bez korijena za koju niko ne navija u Tuzli. Postojace sve dok Azmir drijesi kesu. Kad je zaveze City ce nestati kao Olimpik! Vi ste instant skipa bez proslosti i buducnosti! Husicev prkos i nista drugo!
Drakula
Dozivotno zabraniti sudjenje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.