Sportski direktor Dresdena: Nije bilo konkretne ponude za Duljevića

Haris neće napustiti klub

Sportski direktor Dresdena: Nije bilo konkretne ponude za Duljevića

Sportski direktor Dynamo Dresdena Ralf Minge govorio je za njemački portal TAG24 između ostalog i o eventualnom transferu Harisa Duljevića u HSV.

Navijači HSV-a su nedavno tražili od uprave kluba da dvede Harisa Duljevića, ali to očito neće biti moguće, posebno nakon izjave sportskog direktora kluba iz cvajte.

"Nijedan igrač neće napustiti klub. Vrlo je jasno da se Duljević nametnuo nakon dobrih partija, ali nije postojala konkretna ponuda. Harisu ide veoma dobro, posebno jer je igrao u bosanskoj ligi pa mu treba više vremena da u taktičkom i fizičkom smislu dođe na jedan veći nivo", rekao je Minge.

Podsjetimo, Haris igra veoma dobro u posljednje vrijeme, a u prvom dijelu sezone je odigrao ukupno 15 susreta u cvajti i postigao je jedan gol uz tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije