Sportski direktor Rome u Londonu dogovara transfer?

Roma prodaje veznjaka

Sportski direktor Rome u Londonu dogovara transfer?

Walter Sabatini, sportski direktor Rome, uhvaćen je danas pred Stamford Bridgeom. 

U posljednje vrijeme u italijanskoj javnosti se sve više špekuliše da će Roma i Chelsea trgovati u ljetnom prijelaznom roku, a ovaj put čini se da je Radja Nainggolan najbliži odlasku u londonski klub.

Sky Sport je objavio da se Sabatini sastao sa čelnicima Chelseaja kako bi razgovarao o eventualnom transferu, a zajedno sa njim bio je i agent Ramy Abbas koji bi u ovom transferu trebao predstavljati Nainggolana. 

Nije tajna da je Antonio Conte zainteresovan za dovođenje još nekih od glavnih zvijezda Rome, prije svega Miralema Pjanića i Kostasa Manolasa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi