21

Komentari (21)

topnik1980
Ahahahaahhahhhaahha
Panjevi7
Mi nismo realni,imamo dva velika igrača i mi mislimo da se mozemo nositi sa svakim, pretjerujemo ko i u svačemu!
topnik1980
smatraš Pjanica za nekakvu igracinu?
Panjevi7
Mene samo zanima gdje Bičakčić jedan od najboljih štopera u Bundesligi,mi kako smo izgubili Spahića naša odbrana je ko uplašene kokoši!
Shik
Stase ovo desava ni u jednom sportu nas neide.Nezna covjek koga pratit. Krenem pratit Dzumhura, kad i on ga usere nabrzinu.
Shik
Pa dobro Armenci su teski za nas, tosmo znali i prije. A Talijani i Grci i Finci, ih sa njima je lahko. Nama su problem bili.Armenija i lihtehstajn.
AmarS
Jesu malo sutra,kako smo razbili Lihenštajn!
teddy sheringham
Dajte ba ne serite više!! Ova ekipa je mrtva, nesposobna i korumpirana. Igraju Zukanović i Sarić, likovi koji nastupaju po kvazi ligama Saudije. Ne zovu se Jajalo ili Prcić, mršnut je Begović. Robert je samo preslikano stanje Saveza na teren. Ne treba ove papke pratiti niti se sekirati zbog njih.
Taceoni
Pa ko se još vadio na talijanima da mi je znati
wijnaldum
vi mediji ste gori od igraca, selektora, navijaca... Gluho bilo!
Šulc
Koje sanse Begicu sto ne dovedete strucnjaka koim se srcem bori za BIH a ne talovi ma...u vam je..m
Šulc
Od****te napolje Prosinecki
gaziiiiJAaaa
Na osnovu cega vi BAZIRATE 4 pobjede do kraja? Vi NOVINARI ste najvece ZLO u cijeloj prici! Kad je grupa TEK izvucena, rekli ste LAKO CEMO, jer Grci nisu oni pravi, Finci su SKIJASI, Italija nije ona PRAVA..i sta je bilo na kraju? Niti jednu pobjedu nemamo protiv 3 navedene SELEKCIJE, sta vise 2 smo izgubili..ali hajde taman kad smo se ponadali da nema vise DANA D i historijskih utakmica, svanulo je Novo Jutro sa ko zna kojim DANOM D..FUUJJJ..
Harid
kakva bolan šansa? izgubimo od armenije i onda se necemu nadati? nema od toga nista. sansu samo imamo kroz ligu nacija. ako sam dobro razumio idemo 100% na prvenstvo ako svedska, danska i ukrajina prodju u kvalifikacijama.
seyof1
pa ne znam bas za to 100% jer ako odu ove koje si naveo na njihovo mjesto upadaju ceska, slovacka i bugarska/izrael (izvlace od ove dvije koje se igrati) a igra se jedna utakmica i kako nam izvuku mozemo sve igrati u gostima
teddy sheringham
Ne lupaj, play off sama riječ kaže. Ukoliko Švedska, Danska i Ukrajina prođu direktno, zamijeniće ih druge ekipe. Za sada su to Vels, Češka i Slovačka. Imaš na uefa stranici, čitaj malo.
ALLSTAR
Sta reci ? Koju posluku porati ?
zmijuga.loma
Winningrun
Može...Samo je pitanje volje,truda,zalaganja i spiska igrača.Krivica je i na momcima,ali uz dužno poštovanje uvoditi nekog Loncara u momentima kad ti treba go..
Ma hajde molim vas prestanite da mastate.
konjnakvadrat
Dobri ljudi, nemojte se sikirat, mislite na zdravlje, a ovi zdrepci(igraci) sram da ih bude, samo to
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.