Bilbija mnoge izdao, Bodul je novi heroj igrača Fantasyja

Rezime šestog kola

Bilbija mnoge izdao, Bodul je novi heroj igrača Fantasyja

E. Škorić

Nova sezona Premijer lige BiH počela je sredinom jula i nakon mjesec dana svjedočili smo brojnim uzbuđenjima.

Liga je ove sezone takva da je teško prognozirati prvaka, putnike u Evropu i one koji će ispasti iz lige. Prerano je da o tome govorimo nakon šest odigranih kola, ali zato igrači SportSport.ba Fantayja Premijer lige imaju dosta problema.

Nije lako pronaći prave igrače, a početak sezone dokazao je da oni najskuplji i nisu uvijek najbolje investicije i najbolji potezi igrača ove simpatične igre.

Zahvaljujući našim sponzorima Kladionici Mozzart i Sarajevskoj pivari, Fantasy SportSport.ba sve je bolji i bolji, a igrači sve više vremena provode u kreiranju najboljih sastava.

U ovom kolu mnogi igrači su zakazali, paj e tako najbolje ostvaren rezultat samo 54 boda, a prosječno je po igraču osvojeno oko 25 bodova u šestom kolu.

Oglasi

Zanimljivo da je napravljeno čak 1170 transfera za ovo kolo, a najčešći igrač koji je kupovan je Darko Bodul iz Sarajeva. Pokazao se kao pravo pojačanje bordo tima i u Tuzli je postigao vodeći gol u pobjedi svog tima.

Matthias Fanimo igrač je koji je najčešće prodavan, što i ne čudi jer se znalo da zbog određenih problema i dugovanja Fanimo neće biti u ekipi na gostovanju kod Slobode.

Najčešće su Fantasy igrači za kapitena koristili Nemanju Bilbiju, koji ipak ovo kolo nije napravio ništa vrijedno spomena.

A ovako izgleda Dream Team za šesto kolo:

Odakle početi?

Za početak, ukoliko to već niste uradili, registrujte se na portal SportSport.ba OVDJE. Vodite računa, login za forum SportSport.ba nije isto što i login za portal, podaci sa foruma vam ne vrijede, ali slobodni ste koristiti jednake podatke za obje registracije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prilikom registracije ne zaboravite upisati i svoje TAČNO ime računa u Kladionici Mozzart, te datum rođenja koji se podudara sa onim koji ste unijeli prilikom registracije na www.mozzartbet.ba. , jer samo na taj način možete preuzeti svoj nagradni bonus ukoliko budete jedan od najboljih igrača. Ovo polje niste obavezni upisati ukoliko niste zainteresovani za bonuse.

Ukoliko do sada niste otvorili nalog u Kladionici Mozzart to možete učiniti na www.mozzartbet.ba ili klikom OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi