SportSport.ba notifikacije sve popularnije: Koji klubovi se najviše prate?

Za koji klub ste pokazali najveću strast?

SportSport.ba notifikacije sve popularnije: Koji klubovi se najviše prate?

E. Škorić

Ukoliko navijate za određeni klub, onda je poželjno da budete prijavljeni na portalu SportSport.ba i da odaberete da dobijate notifikacije za vijesti vezane za vaš omiljeni tim.

SportSport.ba 3.3.0 i kasnije verzije aplikacija za Android i iOS nude vam mogućnost pretplate na notifikacije za pojedinačne klubove i sve najvažnije vijesti o klubu koji vas interesuje stizaće automatski na vaš telefon, a za sada najveću strast za informacijama iz svog kluba pokazali su navijači FK Sarajevo. 

Dupla kruna iz prošle sezone, te trenutno prvo mjesto na tabeli ove sezone i nastup u evropskim kvalifikacijama izgleda da su motivisali navijače bordo kluba da se u najvećem broju (besplatno) pretplate na vijesti iz svog kluba i na taj način ne propuste nijednu novu informaciju o FK Sarajevo.

Ni osvježenje u igrama i dobri rezultati FK Željezničar nisu ostali neprimjećeni, pa i za vijestima iz ovog kluba vlada velik interes, istina nešto manji nego kod komšija sa Koševa, a slijede i Čelik, Sloboda, te povratnik u društvo najboljih - Velež...

Kako postavke notifikacija prilagoditi svojim željama?

Sve što trebate uraditi jeste registrovati svoj profil na portalu SportSport.ba (ne podrazumjeva forumske profile) klikom na ikonu u gornjem desnom uglu naslovnice, te odabrati favorite.

U osnovnoj postavci, pretplaćeni ste na najvažnije vijesti za svoje favorite, a na stranici "Postavke notifikacija" možete svoju pretplatu proširiti na sve vijesti ili ugasiti notifikacije za pojedinačne klubove.

Koji klubovi se najviše prate?

Zanimljivo da je u prvoj sedmici nove i poboljšane usluge portala SportSport.ba najviše kroz notifikacije praćen FK Sarajevo. Tako su, čim je usluga omogućena, 64 osobe odlučile da na mobitelu dobijaju vijesti vezane za bordo klub.

Na drugom mjestu je FK Željezničar, koji ima 38 pretplatnika, a što se tiče inostranih klubova, na broju jedan za sada je Manchester United, pošto je 18 naših korisnika odlučilo da na mobilnim uređajima zaprati ovaj klub i označi da prati sve notifikacije.

Slijede NK Čelik sa 14 pretplaćenih osoba na notifikacije, Real Madrid sa 13, Bayern Minhen sa 11, Juventus, Arsenal, Chelsea, Inter i Barcelona sa po osam, FK Sloboda sa sedam, AC Milan sa šest, Liverpool također sa šest, FK Velež sa pet, FK Tuzla City i FK Mladost Doboj Kakanj sa po tri pretplate...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo 64
FK Željezničar 38
Manchester United 18
NK Čelik 14
Real Madrid 13
Bayern Minhen 11
Juventus 8
Barcelona 8
Inter 8
Arsenal 8
Chelsea 8
FK Sloboda 7

Na vama je samo da se prijavite na SportSport.ba, da pročačkate opcijama i odredite koje klubove ili lige ćete pratiti. Ne dozvolite da propustite neko veliko pojačanje u vašem omiljenom timu. Ako navijate za Inter, možete među prvima saznati kada i ako Edin Džeko potpiše, a kao navijač Real Marida uz notifikacije na SportSport.ba možete biti oduševljeni ukoliko dođe Paul Pogba.

Sve u svemu, dobrih i pravovremenih informacija neće nedostajati ukoliko odmah podesite u meniju vaše favorite.

Top Komentari

Kiss
o Fk Sarajevo najviše i pišete
0 26
VelaHavle
Nije interes za FKS zbog duple krune i dobrih rezultata vec zbog toga sto.je najveci i najpopilarniji bh klub sa najvecim brojem navijaca
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi