SportSport.ba traži dopisnika i fotografa iz Bihaća

SportSport.ba traži dopisnika i fotografa iz Bihaća

SportSport.ba

Portal SportSport.ba objavljuje poziv za saradnike iz Unsko-sanskog kantona, prvenstveno grada Bihaća.

Kandidati iz Bihaća zainteresovani za dopisnički rad moraju biti punoljetni, sa minimalno završenom srednjom školom, te biti upoznati sa svim sportskim dešavanjima u gradu i kantonu.

Od dopisnika se očekuje da pravovremeno izvještava o svim sportskim događajima i dostavlja isključivo autorske članke (članke koji nisu kopiranu iz drugih medija), prisustvuje svim utakmicama NK Jedinstvo, te vlada osnovnim novinarskim tehnikama. Dopisnici neće imati obavezu rada na člancima o inostranom sportu ili sportskim događanjima iz drugih krajeva BiH.

Prednost imaju kandidati koji su u mogućnosti slati i fotografije sa sportskih događaja, te snimati video priloge.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dopisnici ne smiju raditi za još jedan online medij.

Ukoliko ste zainteresovani da se okušate u dinamičnoj sredini medija budućnosti, ispunite aplikaciju koja se nalazi OVDJE i pošaljite je na adresu [email protected]. U prijaci obavezno naglasite da li ste u mogućnosti fotografisati i snimati video zapise, te navedite opremu koju posjedujete.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.