Sprema li se prvi odlazak sa Grbavice: "Otvoren sam za sve opcije"

Govorio i o pandemiji koronavirusa

Sprema li se prvi odlazak sa Grbavice: "Otvoren sam za sve opcije"

Samir Mlaćo

Iskusni defanzivac Aleksandar Jovanović upisao je samo dva nastupa u dresu Željezničar, a zatim je došao prekid u bh. prvenstvu zbog pandemije koronavirusa.

Nije poznato da li će se nastaviti, a u razgovoru za theworldgame.sbs.com Jovanović je govorio o trenutnom stanju u našoj zemlji, pandemiji koronavirusa, prvenstvu...

"Život se u Sarajevu vratio u normalu. Prodavnice i restorani su otvoreni, ovdje niste ni mogli osjetiti pandemiju", kaže Jovanović.

Ugovor sa Željezničarom ističe mu na kraju ove sezone. Nije poznato da li će ista i biti završena na terenu ili za zelenim stolom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemam nikakvih planova jer nikada ne znate gdje vas fudbal može odvesti. Otvoren sam za sve opcije. Za sezonu se ništa ne zna. Jedni su za igranje, dok su drugi za prekid. Čekamo informacije iz Saveza".

Jovanović je prije Željezničara nastupao za Jeju Utd., TJ Ted, Suwon, Hajduk Kulu, Vojvodinu II...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijaci_____
Odigro 2 tekme al u te 2 je pokazo vise nego bogi za sezonu
1 0
Bit ce gusto bit ce 0:2
Dobar je igrac bez dileme...Nista ni Ikicu ne fali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi