Nevjerovatna i neobična klauzula u ugovoru novog pojačanja Rome
Foto - AS Roma

Nešto što se ne viđa često

Nevjerovatna i neobična klauzula u ugovoru novog pojačanja Rome

M. Šljivak

Carles Perez potpisao je danas ugovor sa ekipom Rome.

Mladi 21-godišnji fudbaler stigao je na posudbu iz Barcelone do kraja sezone, a rimski tim će imati obavezu da ga kupi za 11 miliona eura.

Klauzula koju su dogovorili Roma i Barcelona u ovom transferu je nevjerovatna i neobična, a tim s Nou Campa je njom osigurao prodaju ovog fudbalera.

Jasno je naglašeno da će Roma biti u mogućnosti da otkupi Perezov ugovor, ako osvoje barem jedan bod do kraja prvenstva i ako Perez odigra barem jedan meč.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nema dileme da će se to i desiti već jako brzo, pa će Perez postati zvanično član Rome narednog ljeta u ukupnom transferu vrijednom 12 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti