Sprema se još jedan transfer između Reala i Barce?

Katalonci kupuju u Madridu?

Sprema se još jedan transfer između Reala i Barce?

Teme:

Real Madrid i Barcelona su najveći rivali u španskoj Primeri tako da nije ni čudo što su transferi između ova dva kluba bili veoma rijetki.

Jedan od najponatijih je onaj iz 2000. godine kada je Luis Figo prešao iz Barrcelone u Real Madrid, a navijači Barce mu to nikada nisu oprostili pa je preživljavao brojne nemile scene toko gostovanja Reala na Camp Nouu.

Slična sudbina mogla bi zadesiti i Isca koji bi navodno uskoro dres Reala mogao zamijeniti dresom Barcelone, prenose španski mediji.

Barca je zainteresovana za Isca koji ne igra mnogo u Realu, a ugovor ga za madridski klub veže do 2018. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je posljednji transfer među ovim klubovima bio onaj iz 2007. godine kada je Javier Saviola Cam Nou zamijenio Santiago Bernabeom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi