Sprema se veliki transfer: Zvijezda Reala ide u United?

James Rodriguez na meti Manchestera

Sprema se veliki transfer: Zvijezda Reala ide u United?

Veliki transfer mogao bi uskoro biti realiziran, a ponovo bi mogli trgovati Real Madrid i Manchester United.

Ova dva kluba su posljednjih godina postali sinonimi za velike međusobne transfere. Real je na ljeto 2009. godine od Uniteda kupio Cristiana Ronalda, a ljeta 2014. je suprotnim pravcem otišao Angel di Maria. 

Sada su Crveni đavoli 'oko bacili' na sjajnog ofanzivca Kraljevskog kluba Jamesa Rodrigueza. Kolumbijac igra veoma loše ove sezone otkad je na klupu Reala sjeio Rafael Benitez, a nekoliko posljednjih mečeva je i izostavljen iz prve postave.

U prilog ovom transferu ide i činjenica da je James prije nekoliko dana zakasnio na trening Rela nakon što ga je policija uhvatila ispred stadiona jer je vozio čak 200 kilometara na sat.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko je United toliko zainteresovan za Jamesa, vjerovatno će morati izdvojiti i veći iznos nego što je bilo za di Mariu, a tada su Realu uplatili oko 60 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi