Revanš finala Copa Libertadores će konačno biti odigran

Spremite se za spektakl! Određeni termin i mjesto odigravanja Superclasica

6

Komentari (6)

bihboj
Više ste vi pisali o ovoj utakmici nego mediji u Argentini!
arameka
Koja je svrha igrati dvije finalne utakmice i to još s tim debilnim pravilom gola u gostima? Nema logike, zašto se prva utakmica uopće igrala ako ne važi pravilo gola u gostima, jedno isključuje drugo, dakle ako nema revanša igra se jedna utakmica (kako bi svako finale bilo kojeg takmičenja i trebalo da se igra po pravilu) a ako imaju dvije utakmice svrha i jeste pravilo gola u gostima debili glupi
Usamljeni Hashishar
Ne znam što raja lupa minuse? Meni je uvijek gol u gostima bio glup ali nikad nisam razgledao situaciju ovako kako si je ti opisao. 100% se slazem s tobom.
madr1dist4
Najljepši stadion na svijetu
Edin Merlin
Boli me kesa za to ‼️
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.