Spremna ponuda od 25 miliona funti za Walcotta

Želi ga veliki Arsenalov rival

Spremna ponuda od 25 miliona funti za Walcotta

Napadač Arsenala Theo Walcott nalazi se na izlaznim vratima ovog kluba.

Walcott već odavno nije zadovoljan minutažom koju dobija od Arsena Wengera te smatra da ne može dodatno napredovati u Arsenalu.

Želi igrati svaki meč u prvoj postavi, a čini se da je prava ekipa za njega trenutno West Ham United. Tako nešto potvrdio je i suvlasnik ove ekipe David Sullivan Sky Sportu kada je otkrio da je klub već poslao jednu ponudu.

Ona iznosi 24 miliona funti i, prema njegovim riječima, upućena je napadaču iz Ligue 1, a mnogi smatraju da je to nogometaš Marseillea Michy Batshuayi.

Ukoliko ta ponuda ne bude prihvaćena, Sullivan tvrdi da će onda poslati drugu tešku 25 miliona funti za napadača iz Premiershipa, a mediji na Otoku prenose da je to upravo Theo Walcott.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Walcott je ove sezone odigrao 28 mečeva u Premiershipu, od čega je počeo samo 15. U strijelce se upisivao pet puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti