16

Komentari (16)

rodjak
Joj penala protiv Borca ja mislim u zadnje 3 godine niko onliko nije dosudio penala i kartona prootiv Borca,sta ti znaci kad se sudi posteno,da je Gigovic sudio obratno bi bilo i sa kartonima i sa penalma.Ovo je brukanje BiH fudbala ,ne znam je li bilo namjerno ali bruka svarno
Hasni
30.06 sam napisao da nece docekat zimu
posto_tad_nisu_postojali
glupane glupane glupaneeee
gale
Svaka čast Borcu ,baš su se borili protiv strašne ekipe sa F.ostrva ,valjda i njih nekad pogleda sreća u žrijebu ,pa dobiju neku ekipu iz druge andorske lige
kreka
Vidi slike.Jedan nasminkan,ofarbane zifre sa pocupanim obrvicama.Drugi celo,za dorucak kilu zive dzigere pojeo.I ko ce tu pobjedit?
Miki2
Taman tako kako i treba ,opet kažem strani trener i trener sa strane neće uspjeti u Premijer ligi... on došao da veliča genocidni srpski entitet e neka je...čestitam i Benjaminu Tataru!
user1596870987
Tatar je cigan, nema on neki drugi osjecaj pripadnosti
Banjalukaleeee
Pa nijedan klub iz BiH ne bi prismrdeo vrhu tabele u Srbiji
bazaorao
@Banjalukaleeee sem Borca hehehehehehe
user1596870987
Ma naravno, strasna je to liga u kojoj je ovaj vas trener vedrio i oblacio
pjanke.sa
A sta imju nasi timovi smrdit po Srbiji? Glup ti je komentar kao i politicki klub za koga navijas.
user1655831611
Zrinjski bi bio odmah iza Zvezde i Partizana
vence
Ali, ali...on voli lepubliku spsku...kme, kme
Kladionicar_iz_mira
"Ovo je za nasu Republiku Srpaku, znamo koliko bi to nasem narodu znacilo." Bumerang!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti