8

Komentari (8)

user1676370670
****m li ti sestru tutumaca...Sigorno si rodjen u Bosni a veci si hrvat od onog sto se u zagrebu rodio...Zbog vas mrzim vasu rep ne zbog onih iz Zagreba i Splita..
user1676370670
E sad neka ga puse Hrvati..A i sutra srbi koji nista bolji nisu.sportska desavanja vam sluze za mrznju i nacionalizam .Svaka cast ima vas i dobrih ali ste nazalost u manjini...E zato ja sutra navijam za Dansku,kao i veceras sto sam za Italiju..Bas zbog tih godinama ****nih nacionalista..Tuzno ali istinito...
Tutumaca
Ajmo fosno fosno jel tako ide nekako
Ramo Legenda
A kad oni skolama daju ime po ratnim zlocincima osudjenim za genocid i kad slikaju murale istim tim izrodoma u sred beograda to je uredu
DDG
Zašto se kod nas piše o ovome? Čauš mora o Srbiji. Je li se treslo tlo u Srbiji?
omer
A zasto vam odvratna Srbadijo smetaju takvi povici? To su samo povici i nista vise. A vi ste uistinu 90tih proslog vijeka klali i ubijali prvo Hrvate, zatim Muslimane, a na kraju i Albance. Zasluzili ste da vam se to sve vrati istom mjerom, a ne samo povicima. Bagro fasisticka!
HBSC
A kada Smrdi pisu Kosovo je Smrdija to nije provokacija,prisvajati tudju zemlju gdje je tu logik.
daske06
Samo tuci srbe nista slađe nema
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.