8

Komentari (8)

Jasminn
Sve je to dio politike. Jedan politicar kad podrzava ******uk npr u Americi za njega glada 100 miliona *****a....i onda drugi kaze sto nebi i ja....a onaj koji kaze e necu za njega ne gladaju...eto od cega krene sve
HamzaVojvoda
Treba da vam djeca rastu sa dva oca bolesnici jedni?
user1574859714
Uporno pokusavaju nametnut *****ezaciju.Tako vidimo peserske boje na korner zastavicama,kapitenskim trakama,loptama. I ne treba naravno pristati na to. Ako Katar kao organizator ne dozvoljava to ko si ti da nameces nesto. Sta bi bilo da neko Holandiji namece vjerske zakone.
SarajFK
Kako su oni protiv duge a lizu se i kundace medjusobno
Bravo za komsije Srbija i Hrvatska i svi oni savezi ciji kapiteni nece nositi kapitensku traku u duginim bojama. e bas su nasli gdje ce propagirati pede.luk u Kataru.
Ovaj dislike dobio sam sigurno od nekog pede.a
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti