Baš ih je ponizio: Poznati YouTuber iz Engleske brutalno ismijao reprezentaciju Srbije

Nije iznenađen što su ispali s Mundijala

Baš ih je ponizio: Poznati YouTuber iz Engleske brutalno ismijao reprezentaciju Srbije

E. Čaušević

Srbija je u petak razočarala svoje navijače porazom od Švicarske sa 3:2 nakon kojeg se ova reprezentacija oprostila od nastupa na Svjetskom prvenstvu već u grupnoj fazi što je čini se malo ko očekivao. Mnogi su jedva dočekali se se naslađuju zbog toga, a tu se posebno izdvaja popularni engleski YouTuber Simon Minter.

Simon Minter je sigurno jedan od najpopularnijih YouTubera na svijetu, a dio je legendarne engleske grupe "Sideman" za koju ste sigurno čuli ukoliko pratite dešavanja na društvenim mrežama.

Članovi ove grupe su imali svoja predviđanja kada je u pitanju Svjetsko prvenstvo u Kataru, te su prije početka takmičenja predviđali kakvi će biti rezultati u grupnoj fazi.

Nakon što je ovaj dio takmičenja završen u petak populani Miniminter je na svom YT kanalu objavio video u kojem je pričao o trenutnim rezultatima, a posebno se osvrnuo i na neuspjeh reprezentacije Srbije.

Poznato je da su Orlovi veoma motivisani stigli u Katar i mnogi za njih su smatrali da su čak favoriti iz sjene, ali su izabranici Dragana Stojkovića na kraju sve razočarali.

Srbi su završili takmičenje već u grupnoj fazi sa samo jednim osvojenim bodom i čak osam primljenih golova, a najteže sigurno im je pao poraz u posljednjem kolu od Švicarske.

Oglasi

Mnogi su iskoristili priliku da se naslađuju zbog toga iz činjenice da su Srbi došli s velikim samopouzdanjem da će u Kataru ostaviti dubok trag, no na kraju su doživjeli nevjerovatan pad koji ih je poslao kući.

YouTuber Miniminter nije mogao da se ne dotakne Orlova jer je bio jedan od rijetkih koji je smatrao da oni neće ništa ozbiljno napraviti na Mundijalu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

U najnovijem videu je prozvao sve one koji su tvrdili da će Srbi daleko dogurati i da su oni favoriti iz sjene, te je pokazao da je bio u pravu što im nije dao uopšte velike šanse na Svjetskom prvenstvu.

Prerano ispadanje s Mundijala uzdrmalo je javnost u Srbiji jer su svi očekivali da će se grupna faza sigurno proći. Na velikom udaru posebno se našao legendarni Piksi, a da li će on i dalje biti na kormilu ove reprezentacije ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi